Världen behöver mer barnskratt!

 

Varje år drabbas mer än en miljard barn av någon form av våld. Barns rätt till trygghet och skydd är alltid en prioritet för Barnfonden, den ”skånska” välgörenhetsorganisationen med huvudkontor i Malmö. Alla barn ska ha samma möjlighet att leva ett liv där de känner sig trygga, säkra och sedda.

Under hösten uppmärksammar Barnfonden våld mot barn genom att lyfta skrattet – för att världen behöver mer barnskratt.

Bakom koncept och produktion ligger Chimney. I kampanjen ingår allt från film och ett helt digitalt upplägg från programmatic till uppdaterad hemsida för ökad konvertering.

Kampanjen pågår under hösten 2018 och kommer att rikta fokus på hur man som givare till Barnfonden kan hjälpa till att stoppa våldet och bidra till att fler barn skrattar mer.

På Chimney resonerade man att det finns inget som gör så ont i hjärtat som när ett barn gråter, samtidigt som det inte finns något så härligt som när ett barn skrattar. Därför har man i höstens kampanj valt att lyfta fram just det skrattande barnet. En värld där fler barn skrattar är en bättre värld och vem vill inte vara med och bidra till det?

Det är inte försent, på Barnfonden.se kan du bli månadsgivare redan idag.

Om Barnfonden

Barnfonden är en barnfokuserad utvecklingsorganisation som grundades 1991 och som ingår i det internationella nätverket ChildFund Alliance. Barnfonden är politisk och religiöst obunden och tillsammans med sina samarbetspartners stödjer organisationen fler än 15 miljoner barn runt om i världen. Allt Barnfondens arbete utgår från barnet i fokus och verksamheten fokuserar på fyra områden som är tätt sammankopplade: utbildning, hälsa, försörjning och barns rätt till trygghet och skydd.