CONTENT THAT ENGAGES – ON EVERY CHANNEL

With roots in the entertainment industry, engaging audiences is in our DNA. We know that editorial and branded content production follow a similar creative process, and love bringing these two worlds together. Our world-class talent enjoys nothing more than delivering top quality content, day in and day out. And our Smart Production model means that we come back from every shoot with material that can be used for multiple purposes, and not just a single output – giving our clients top value.

A MESSAGE ABOUT COVID-19

Ketterää markkinointia varmistamaan yritysten myynti

Korona pandemia ja sen seuraukset alkavat pikkuhiljaa hahmottua. Tällä hetkellä tilanne on kriittinen, mutta samalla taloudelliset vaikutukset voivat olla jopa itse koronaa tuhoisampia.

Etätyö ja karanteeni ovat tulleet monelle tutuksi. Etsimme uusia tapoja toimia, mikä heijastaa myös vahvasti miten etsimme informaatiota, siihen mille ja minkälaisille palveluille tai tiedolle on kysyntää. Ihmisillä on nyt myös eri tavalla aikaa kuluttaa sisältöä, etsiä tietoa ja vertailla. Navigoida omassa tiedonhaku ja ostoprosessissaan (tietoisuus, harkinta, ostopäätös – awareness, consideration, decision).

Ketterälle viestinnälle ja markkinoinnille löytyy aina tämänkaltaisissa poikkeustilanteissa tarvetta. Chimneyllä emme halua jäädä tuleen makaamaan vaan haastamme itseämme ja asiakkaitamme toimimaan proaktiivisesti. Miten meidän tuotetta tai palvelua voisi muokata tämän hetkiseen tilanteeseen? Voisiko siitä olla hyötyä eri kohderyhmälle eri kulmalla? Olisiko nyt oikea hetki kommunikoida ja saada ihmisiä testaamaan kivijalan sijasta nettikauppaamme tai esimerkiksi toimituspalveluamme?

Miten voimme auttaa asiakkaitamme nykytilanteessa toimimaan nopeasti ja rakentamaan kustannustehokasta sisältöä kommunikoimaan ja markkinoimaan näitä viestejä?

Brändin rakennusta ei tulisi myöskään täysin unohtaa sillä yritykset, jotka kommunikoivat brändiä ja arvoa tulevat kestämään edessä olevat hankalat ajat. Näemme jo nyt, kuinka sosiaalisessa mediassa ollaan lähdetty auttamaan pienyrittäjiä. On kannustettu ostamaan lahjakortteja etukäteen tai muulla tavalla tukemaan paikallisia toimijoita. Sen lisäksi nyt on mahdollisuus myös bränditekoihin. Kaupat ovat jo alkaneet kommunikoimaan “vanhusten tunnista” eli hetkestä, jolloin kauppa on auki vain riskiryhmään kuuluville vanhuksille. Media uutisoi, että muun muassa Louis Vuittonin ja Diorin omistava LVMH on päättänyt muuttaa tuoksu- ja kosmetiikkalaitoksensa käsidesilinjastoiksi koronaepidemian takia, näin on toiminut myös muun muassa Kyrö Distillery Company. Yrityksillä on myös uudet mahdollisuudet edessä ja voimme omalta osaltamme olla auttamassa yrityksiä kommunikaation sekamelskassa kertomaan, miten he voivat saada liiketoimintansa markkinoinnilla kestämään ja kasvamaan juuri tässä haastavassa tilanteessa.

Huomioi seuraavat:

1) Kommunikoi yrityksesi toiminnan muutoksista, kerro mieluummin avoimesti tilanteesta kuin olet hiljaa. Ihmiset haluavat tietää tilanteen, ja ovat valmiita myös auttamaan. Missä palvelette, oletteko muuttaneet toimintatapoja tämän myötä? Rehellinen ja aktiivinen viestintä on nyt kaiken a ja o. 2) Hyödynnä olemassa olevaa materiaalia, muokkaa viestiäsi tilanteeseen sopivaksi. 3) Suunnittele jo, mitä seuraavaksi? Ne, jotka valmistelevat jo toimintaansa kriisin yli, ovat valmiita kun voidaan taas toimia normaalisti.

MAKE SURE YOUR BRAND IS "ALWAYS ON"

Our expert Brand Activation services give our clients a turn-key plan on how to structure and set-up an Ongoing Brand Activation pipeline that enables a continuous flow of relevant content for all (digital) channels and target audiences.

GET MORE WITH THE SAME BUDGET

We provide creative production services working with our talented roster of directors, cinematographers & photographers. We prefer to dive into production development early to ensure that Chimney projects generate as many assets for our clients as possible, a service we call Smart Production.

CONVERT CONTENT ON EVERY CHANNEL

With Creative Asset Optimization, we scale your campaigns into large amount of creative content destined for target groups in different channels and markets. Thanks to our vast experience we ensure quality and creativity, while eliminating rounds of revisions to save your precious time.

Watch our showreel

Laura Battilana – Client Director
laura.battilana@chimneygroup.com
Tallberginkatu 2 (5th floor)
00180 Helsinki
MAP
Tel: +35 840 45 16540

GET IN TOUCH

Curious about what makes our process tick? Come by for a free introduction and meet some of the talent responsible for helping leading brands take their productions to the next level.